• تلفن: 09129426434
  • ایمیل: info@toyoland1.com
  • ساعات کاری: 08:00-21:00

تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا

  • خانه
  • /
  • تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا
تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا

تماس بگیرید: 09192381468

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک کیا با کادری مجرب

همانطور که می دانید گیربکس خودرو از مهمترین بخش های هر خودرو از جمله خودروهای برند کیا بشمار می رود. در این مقاله قصد داریم نکات جامع و کاملی در ارتباط با تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا برای شما عزیزان عرضه دهیم.

عملکرد گیربکس خودروهای کیا

جعبه دنده یا گیربکس بخش مهمی از خودرو را تشکیل می دهد. جعبه گیربکس وظیفه ی کنترل گشتاور تولید شده توسط موتور را به عهده دارد. در واقع نیروی تولید شده توسط موتور خودرو را به چرخ ها منتقل می کند.

گیربکس خودروها به دو نوع گیربکس دستی و گیربکس اتوماتیک دسته بندی شده است. که بیشتر خودروهای تولیدی توسط این کمپانی از سال 2011 دارای گیربکس اتوماتیک می باشند.

عوامل خرابی گیربکس اتوماتیک

مهمترین عاملی که سبب خرابی گیربکس اتوماتیک میشود ، تغییر در حالت ناگهانی می باشد. که با رعایت مواردی همچون حرکت نکردن با دنده خلاص در سرازیری ها ، سرویس های دوره ای و روغن مناسب ، فعال نکردن حالت پارک قبل از توقف کامل خودرو از ایجاد خرابی گیربکس اتوماتیک می توان جلوگیری کرد.

عوامل خرابی گیربکس دستی

خرابی گیربکس دستی میتواند ناشی از عوامل گوناگونی از جمله فشار دادن بی جهت و طولانی مدت پا روی پدال کلاچ ، رانندگی با دنده نامناسب و کشیدن دنده معکوس ، خوردگی یا ساییدگی دنده ، خرابی بلبرینگ ها و بی کیفیت بودن روغن جعبه دنده باشد.

تعمیر گیربکس اپتیما

تماس بگیرید: 09192381468

تهران، تهرانپارس، خ هنگام، بالاتر از چهارراه استقلال، پلاک ۶۳۹/۲

علائم خرابی گیربکس اتوماتیک و دستی ( زمان تعمیر گیربکس اتوماتیک )

روشن شدن چراغ چک موتور: روشن شدن چراغ چک موتور دلایل گوناگونی دارد که یکی از آنها به خرابی گیربکس و مشکل در انتقال قدرت به سیستم می باشد.

نشت واسکازین : نشت مایعی قرمز رنگ میتواند ناشی از خرابی گیربکس باشد که در صورت ادامه پیدا کردن باعث ایجاد صدمات جبران ناپذیری به خودرو میگردد.

بوی سوختگی : اگر در خودرو متوجه بوی سوختگی شدید شدید حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید.

صداهای غیر طبیعی از موتور: مشکلات مربوط به گیربکس اغلب سبب ایجاد صداهای غیر طبیعی در خودرو می شود که برای حل مشکل باید به تعمیرگاه مراجعه کرد.

علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک کیا چیست؟

یکی از معلول ترین ایرادات گیربکس ، تقه زدن گیربکس به دلایل گوناگون می باشد که به چند نمونه از آن اشاره میکنیم :

کثیف بودن روغن گیربکس : کثیفی روغن سبب گرفتگی شیرها و سوپاپهای بلوک هیدرولیک می شود.

رفتار نادرست با پدال گاز : نا منظم و پیوسته نبودن فشار پای راننده روی پدال گاز موجب سرگردانی گیربکس میگردد.

خرابی شیرهای برقی و سوپاپها : خرابی شیرهای برقی و سوپاپها موجب جریان نادرست فشار روغن شده و این امر سبب عملکرد نادرست سرووها میشود که موجب ضربه و تقه زدن گیربکس میگردد.

تماس بگیرید: 09192381468

تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا

انواع روغن گیربکس

انواع روغن گیربکس در خودروهای دنده دستی و اتوماتیک متفاوت است. که باید با توجه به نوع خودرو ودفترچه راهنمایی که توسط کمپانی سازنده خودرو طراحی شده آن را انتخاب نمود.

چه نوع روغنی برای گیربکس خودروی کیا انتخاب کنیم؟

برای هر دو نوع دنده دستی و اتوماتیک روغن های گوناگونی وجود دارد که با توجه به اهمیت انتخاب روغن گیربکس باید روغنی را انتخاب کنیم که صدمه ای به قطعات خودرو وارد نکند.

روغن مناسب دارای عناصری است که مانع از روغن ریزی کاست ها و اورینگ ها میگردد و معمولا قرمز رنگ است.

ویژگی های روغن گیربکس دستی

گرانروی : مهمترین ویژگی روغن گیربکس دستی میزان گرانروی آن است که باید گرانروی (غلظت) آن به گونه ای باشد که فشار وارد شده به دنده ها را خنثی کند.

مقاومت در برابر فشار بالا : عملکرد سیستم گیربکس دستی به گونه ای است که دنده ها را در معرض فشار بالایی قرارمی دهد بنابراین روغن انتخابی باید مقاومت و پایداری بالایی داشته باشد.

مقاومت در برابر حرارت بالا : تماس دنده ها با یکدیگر موجب افزایش دما میگردد بنابران روغن دنده باید از نقطه جوش بالایی برخوردار باشد.

تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا

ویژگی های روغن گیربکس اتوماتیک

تمیز نگه داشتن قطعات داخلی گیربکس : در روغن گیربکس اتوماتیک مواد تمیز نگه دارنده ای وجود دارد که بازده گیربکس را به دلیل تمیزی کانال های ارتباطی افزایش میدهد.

مقاومت در برابر دمای بالا : روغن گیربکس اتوماتیک دارای خاصیت خنک کنندگی می باشد که با ایجاد شرایطی از داغ شدن دنده ها جلوگیری می کند و این یکی از ویژگی های برجسته روغن گیربکس اتوماتیک می باشد.

جلوگیری از تشکیل کف : روغن گیربکس اتوماتیک خاصیت جلوگیری از کف کردن روغن و تشکیل حباب را دارد. کف کردن روغن گیربکس دستی مانع از انتقال قدرت به سیستم می شود در نتیجه بازده آن را کاهش می دهد.

اهمیت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک

در گیربکس اتوماتیک عملیات کلاچ گیری ، روانکاری ، تعویض دنده ، خنک کاری توسط روغن گیربکس انجام می شود به همین دلیل تعویض به موقع روغن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اهمیت به تعویض به موقع روغن گیربکس اتوماتیک ، در نهایت شما را هزینه های تعمیر گیربکس اتوماتیک دور می کند.

چگونه روغن گیربکس اتوماتیک را چک کنیم؟

ابتدا خودرو را در یک مکان بدون شیب و مسطح پارک کنید و موتور خودرو را روشن نگه دارید ، کاپوت خودرو را بالا داده و لوله روغن گیربکس (لوله بازدید) را بیرون بکشید ، لوله را با دستمال پاک کرده و مجددا داخل مخزن کرده و بیرون بکشید. سطح روغن باید بین دو خطی که روی لوله قراردارد باشد.

چگونه روغن گیربکس دستی را چک کنیم؟

بررسی روغن گیربکس دستی در برابر بررسی روغن گیربکس اتوماتیک کار آسانی نیست. چک کردن روغن گیربکس دستی نیاز به ابزار خاصی دارد و برای چک کردن روغن باید به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.

زمان تعویض روغن گیربکس کیا

زمان دقیق تعویض روغن گیربکس بر اساس مقدار مسافت طی شده در دفترچه راهنمای خودرو درج شده است.

روغن گیربکس های دستی به ازای هر 50000 تا 100000 کیلومتر، و روغن گیربکس های دنده اتوماتیک به ازای هر 60000 هزار کیلومتر باید تعویض گردد.

نکته قابل توجه آن است که اگر خودروی شما تحت شرایط سخت آب و هوایی یا ترافیک بوده است زودتر از زمان مقرر نسبت به تعویض روغن گیربکس اقدام نمایید تا صدمه ای به قطعات خودرو وارد نشود.

و اما علائمی همچون تعویض دنده با تاخیر و کندی ، ریپ زدن یا متوقف شدن خودرو در شیب های تند ، پرش دنده و روشن شدن چراغ چک خودرو نشانه ای از اقدام به تعویض روغن گیربکس است.

تعمیرگاه تویولند مفتخر است با عرضه ی خدمات تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا بهترین و با کیفیت ترین قطعات را به شما عزیزان عرضه دهد.

در صورتی که با مطالعه مطالب بالا مشکل شما برطرف نشد با ما در تماس باشید.

خدمات دیگر تویولند