• تلفن: 09129426434
  • ایمیل: info@toyoland1.com
  • ساعات کاری: 08:00-21:00

برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی

  • خانه
  • /
  • برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی

تعمیرگاه مازراتی در شرق تهران

اگر صاحب یک خودرو از برند مازراتی (Maserati) هستید، خوب است بدانید در تویولند می توانید خدمات تعمیرگاهی مازراتی نظیر:

  • تعمیر موتور مازراتی
  • تعمیر گیربکس اتوماتیک مازراتی
  • تعمیر جلوبندی مازراتی
  • تعمیرات برق تخصصی مازراتی
  • نصب آپشن های مازراتی
  • سرویس های دوره ای مازراتی

مازراتی یک شرکت اتومبیل سازی لوکس ایتالیایی است که در اول دسامبر سال 1914 و در بولونیای ایتالیا تاسیس شد. تمرکز این شرکت بر روی تولید اتومبیل های لوکس، اسپرت و همچنین اتومبیل های خاص و اختصاصی است. این کمپانی در حال حاضر تحت مالکیت بزرگترین شرکت خودروسازی ایتالیا یعنی فیات قرار دارد. در ماه می 2014، مازراتی با اجرای برنامه های هدفمند، توانست بیش از 3000 اتومبیل در یک ماه به فروش برساند.

برادران مازراتی، آلفیری، بیندو، کارلو، اترور و ارنستو ، از همان ابتدای قرن بیستم، همگی در زمینه اتومبیل فعالیت داشتند. آلفیری ، بینو و ارنستو اتومبیل های 2 لیتری گرند پری را برای Diatto (یک شرکت اتومبیل سازی ایتالیایی قدیمی) ساختند. در سال 1926 ، دیاتو تولید اتومبیل های مسابقه ای را به حالت تعلیق درآورد و منجر به ایجاد اولین مازراتی و بنیانگذاری برند مازراتی شد. یکی از اولین مازراتی ها که آلفیری راننده آن بود، در سال 1926 برنده تورنومنت تارگا فلوریو  شد. مازراتی ساخت اتومبیل های مسابقه ای را با تعداد 4 ، 6 ، 8 و 16 سیلندر شروع کرد (متشکل از دو ردیف مستقیم  و موازی از سیلندرها).

برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی
برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی

ایده لوگوی سه شاخ  مازراتی، که توسط ماریو مازراتی طراحی شده، از مجسمه نپتون در یک فواره در شهر بولونیا الهام گرفته شده. در سال 1920 ، یکی از برادران مازراتی، به پیشنهاد یکی از دوستان خانوادگی از این نماد در لوگوی مازراتی استفاده کرد. به دلیل اینکه نپتون نماد استقامت و قدرت است، این طرح ایده مناسبی برای استفاده به عنوان لوگوی شرکت تولید کننده اتومبیل های اسپرت محسوب می شد. علاوه بر این، این مجسمه سمبلی از شهر محل تولد شرکت مازراتی است.

در سال 1937 ، برادران مازراتی سهام خود را در این شرکت به خانواده آدولفو اورسی فروختند، آنان نیز در سال 1940، دفتر مرکزی شرکت را به زادگاه خود مودنا منتقل کردند، که تا امروز نیز در همان مکان قرار دارد. برادران مازراتی به فعالیت خود در شرکت به عنوان مهندس ادامه دادند. موفقیت های شرکت در زمینه مسابقات اتومبیل رانی همچنان ادامه داشت، حتی در برابر غول های مسابقات اتومبیل رانی آلمان، آئودی و مرسدس بنز. در پیروزی های متوالی در سال های 1939 و 1940، یک اتومبیل 8CTF برنده ایندیاناپولیس 500 شد، و Maserati تنها خودروساز ایتالیایی است که تا به حال موفق به انجام چنین کاری شده است.

با شعله ور شدن آتش جنگ جهانی دوم مازراتی تولید خودرو را رها کرد تا برای کمک به ایتالیا در جنگ، ابزار و لوازم جنگی تولید کند. پس از برقراری صلح، مازراتی ساخت اتومبیل را از سر گرفت. سری A6 مازراتی در صحنه مسابقه پس از جنگ عملکرد بسیار خوبی داشت.

در سالهای بعدی افراد کلیدی به تیم مازراتی پیوستند. آلبرتو ماسمینو، مهندس سابق کمپانی فیات با تجربه فعالیت در آلفا رومئو و فراری، بر طراحی تمامی مدل های مسابقه ای مازراتی در ده سال آینده نظارت داشت. و به همراه او مهندسان تراز اول دیگری نیز وارد شرکت شدند. تمرکز شرکت بر روی ساخت بهترین موتورها و شاسی ها برای موفقیت در مسابقات اتومبیلرانی بود. این پروژه ها آخرین مشارکت برادران مازراتی در شرکت بود. آنان پس از انقضای قرارداد 10 ساله خود با اورسی، اقدام به تشکیل شرکت اتومبیل سازی OSCA کردند (این شرکت نیز که بر روی ساخت اتومبیل های مسابقه ای تمرکز داشت، پس از 20 سال منحل شد).

مازراتی بخاطر فاجعه گوییدیزولو در سال 1957، از شرکت در مسابقات اتومبیلرانی کناره گیری کرد. با این تصمیم، مازراتی بیشتر و بیشتر بر روی ساخت اتومبیل های جاده ای متمرکز شد. تولیدات شرکت به صرعت از چند ده خودرو به چند صد عدد رسید.

برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی
برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی

در سال 1968، مازراتی به مالکیت سیتروئن در آمد. این رابطه به عنوان یک سرمایه گذاری مشترک آغاز شد، که در ژانویه سال 1968 به اطلاع عموم رسید.

بحران نفتی سال 1973 منجر به توقف گسترش و رشد مازراتی شد. تقاضا برای اتومبیل های اسپرت و لوکس پر مصرف به شدت کاهش یافت. همه تولیدکنندگان اصلی اتومبیل ایتالیایی به شدت تحت تأثیر قرار گرفتند و برای جبران هزینه ناشی از اتومبیل های فروخته نشده، مجبور به اخراج کارگران شدند. در این بین مازراتی بیشترین آسیب را دید.

در سال 1974 و با شروع رکود اقتصادی اوضاع بدتر شد. سیتروئن ورشکست شد و مجبور به ادغام با پژو گردید. در این سال تعداد فروش از 360 دستگاه به 150 عدد رسید.

در 22 می 1975، مدیریت سیتروئن طی یک کنفرانس مطبوعاتی خبر از انحلال مازراتی داد. اتحادیه های کارگری، شهردار مودنا و سیاستمداران محلی برای نجات 800 شغل بسیج شدند. حتی وزیر صنعت ایتالیا برای دیدار با رئیس سیتروئن فرانسوا رولیر به پاریس سفر کرد. در ماه ژوئن همان سال،  پس از چندین جلسه نشست، توافق حاصل شد. در طی یکی از این جلسات، مدیران سیتروئن فاش کردند که یک خریدار احتمالی ایتالیایی وارد جریان شده و نام آلیاندرو ده توماسو برای اولین بار مطرح شد. سیتروئن پذیرفت که انحلال مازراتی، طبق درخواست دولت ایتالیا، که از طرف خود شش ماه اعتبار برای پرداخت حقوق تضمین کرد، به تعلیق در آید.

در 8 آگوست 1975، توافق نامه ای در وزارت صنعت در رم به امضا رسید، و مالکیت مازراتی از سیتروئن به یک شرکت دولتی ایتالیایی منتقل شد و آلیاندرو ده توماسو، یک صنعتگر آرژانتینی و راننده اسبق اتومبیل های مسابقه بود، به ریاست و مدیر عاملی شرکت انتخاب شد.

تماس بگیرید: 09129426434

تهران، تهرانپارس، خ هنگام، بالاتر از چهارراه استقلال، پلاک ۶۳۹/۲

در اکتبر 1989، آلیاندرو سهام باقی مانده در مالکیت شرکت دولتی ایتالیایی را خریداری کرد. در ماه دسامبر ، فیات وارد تاریخ مازراتی شد. همه کارخانه های مودنا و لمبرت به یک شرکت تازه تاسیس، یعنی Maserati S.p.A، که هنوز هم پا بر جاست، رفتند. 49٪ از سهام شرکت جدید متعلق به فیات و 51%  از آن نیز متعلق به آلیاندرو ده توماس بود.

در 19 می 1993 و 17 سال پس از نجات مازراتی از انحلال، ده توماسو 51% سهام باقی مانده خود را نیز به فیات فروخت و پس از آن فیات مالکیت کامل مازراتی را به دست گرفت. از آن پس، سرمایه گذاری های اساسی در مازراتی صورت گرفت که منجر به وقوع نوعی رنسانس در این شرکت شد.

در سال 1998، هنگامی که این شرکت شروع به ارائه مدل 3200 GT کرد، فصل جدیدی در تاریخ مازراتی آغاز شد. این کوپه دو درب از پیشرانه 3.2 لیتری دو توربوشارژ 3.2 لیتری 8 سیلندر بهره می برد، که دارای قدرت 370 اسب بخار بود.

در سال 1997، فیات 50% از سهام خود در مازراتی را به فراری رقیب قدیمی مازراتی فروخت (خود فراری نیز در مالکیت فیات قرار دارد). در سال 1999 نیز مازراتی به طور کامل در اختیار فراری قرار گرفت تا اتومبیل های لوکس خود را با این برند روانه بازار کند.

از سال 2002 مازراتی دوباره وارد بازار آمریکا شد و این بازار تبدیل به بزرگترین مارکت این برند در سراسر جهان شد.

برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی
برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی

این شرکت همچنین بار دیگر وارد عرصه مسابقه شد و در دسامبر سال 2003، با خودرو MC12 خود که طبق مقررات FIA GT ساخته شده بود، از سال 2005 تا 2007 سه بار پیاپی عنوان قهرمانی تیمی را بدست آورد. MC12 در مسابقات مختلف GT ملی و همچنین در سری مسابقات لمانس آمریکا نیز به رقابت پرداخت. MC12 بر پایه اتومبیل اسپرت انزو فراری طراحی و ساخته شد؛ 50 عدد از این خودرو نیز با رعایت قوانین جاده ای ساخته و هر یک به قیمت 700000 دلار آمریکا فروخته شد.

گروه مازراتی و آلفا رومئو، تحت مدیریت فیات، در سال 2005 ، و هنگامی که مازراتی از فراری جدا شد و شراکت خود با آلفارومئو را شروع کرد، آغاز شد. در 9 ژوئن 2005، بیست هزارمین اتومبیل با برند مازراتی ساخته شد. در سه ماهه دوم سال 2007، مازراتی برای اولین بار پس از 17 سال مالکیت فیات، به سود آوری رسید!

در سالهای بعد مازراتی گسترش پیدا کرد و در کنار این گسترش، دوباره وارد میدان رقابت بازار خودروهای با توان و عملکرد بالا شد، تا با برندهایی مانند Mercedes-AMG ، BMW ، Porsche ، Jaguar و در موارد خاص Ferrari رقابت کند. این کار وظیفه مدل هایی از مازراتی است که دارای موتورهای خروجی با توان بالا، عملکرد مناسبتر و هندلینگ بهتری هستند.

فروش مازراتی در سال 2013، به 15 هزار و 400 واحد رسید که در مقایسه با سال قبل 6000 دستگاه افزایش یافته بود. در ماه می سال 2014، مازراتی بیش از 3،000 اتومبیل را در سراسر جهان به فروش رساند که در تاریخ این شرکت یک رکورد محسوب می شود. در همان ماه تنها در ایالات متحده، مازراتی 1111 دستگاه اتومبیل فروخت، که افزایش 406 درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل در ایالات متحده نشان می داد. بهترین فروش ماهانه مازراتی در ایالات متحده در سپتامبر 2014 بود که 1131 دستگاه خودرو با این برند پر افتخار فروخته شد.

در سراسر جهان و در سال 2014، مازراتی حدود 36500 خودرو فروخته است که نسبت به سال 2013 افزایش 136٪ داشته است. هارالد جی وستر اظهار داشت که مازراتی از حد 70 هزار فروش در سال تجاوز نمی کند و جایگاه فعلی خود را در انتهای بالاتر بازار خودروهای لوکس اسپرت حفظ خواهد کرد، و تمایلی به ورود به بازار خودروهای کوچکتر و ارزان تر ندارد، چرا که شریک فعلی آنها، آلفا رومئو در آن مارکت فعالیت دارد.

امیدواریم از مطالعه مطلب استفاده برده باشید، جهت مشاوره تعمیر مازراتی خود با ما تماس بگیرید.

برند مازراتی ، تعمیرگاه مازراتی

خدمات مجموعه تخصصی تویولند