• تلفن: 09129426434
  • ایمیل: info@toyoland1.com
  • ساعات کاری: 08:00-21:00

تعمیر گیربکس اتوماتیک

  • خانه
  • /
  • تعمیر گیربکس اتوماتیک

عیب یابی و تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک

تعمیر گیربکس اتوماتیک شرق تهران

اگر در شرق تهران و یا نزدیک آن ساکن یا حضور دارید؛ شما به یکی از بهترین تعمیرگاه های گیربکس اتومات در شرق تهران نزدیک هستید! مجموعه تویولند واقع در خیابان هنگام، آماده ارائه خدمات حرفه‌ای در این زمینه است. اما نگران نباشید اگر خودروی شما در راه مانده است، می‌توانید با تماس بگیرید و از خدمت امداد خودرو تویولند کمک بگیرید.

بخش دیگر از خدماتی که در تویولند ‌می‌توانید دریافت نمایید مربوط به ارائه خدمات تخصصی در زمینه تعمیر گیربکس اتومات خودروهای وارداتی است. گیربکس اتوماتیک اتومبیل یکی از اصلی‌ترین بخش‌‌های آن در خودروهای مدرن بوده و نقشی کلیدی در عملکرد بهینه و مطمئن خودرو ایفا ‌می‌نماید. در واقع به همان مقدار که استفاده از خودروهای دنده اتوماتیک می‌تواند راحت و لذت بخش باشد، خرابی آنها می‎‌تواند دردسرهای خودش را داشته باشد. به همین دلیل تا جای ممکن سعی کنید در کیلومترهای پیشنهادی خودروهای خود، گیربکس اتوماتیک را سرویس نمایید. مجموعه تویولند زیر نظر علی حمیدی، در این زمینه یاری رسان شما است.

تماس بگیرید: 09192381468

بهترین تعمیرگاه گیربکس اتومات در شرق تهران

گیربکس یا جعبه‌دنده، یکی از اجزای کلیدی در سیستم انتقال قدرت خودروها به شمار می‌رود و در دو نوع دستی و اتوماتیک تولید می‌شود. گیربکس‌های دستی، نخستین نسل از سیستم‌های انتقال قدرت بودند که در صنعت خودروسازی جهان به‌کار گرفته شدند و به دلیل ساختار ساده‌تر، تعمیرات و نگهداری آسان‌تری داشتند. اما با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضا برای راحتی در رانندگی، گیربکس‌های اتوماتیک وارد بازار شدند که ساختار پیچیده‌تر و پیشرفته‌تری دارند. این پیچیدگی موجب شده است که تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک به دانش فنی بالاتر، ابزارهای پیشرفته‌تر و تجربه‌ی بیشتری نیاز داشته باشد.

در صورتی که گیربکس اتوماتیک خودروی شما دچار مشکل شود، اقدام سریع و به‌موقع برای تعمیر، می‌تواند از تشدید مشکلات و افزایش هزینه‌ها جلوگیری کند. تعمیرات اولیه معمولاً ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر هستند، اما در صورت تأخیر در شناسایی و رفع عیب، مشکلات ممکن است به سایر بخش‌های خودرو نیز سرایت کند و تعمیرات را به فرآیندی زمان‌بر و پرهزینه تبدیل کند. از این رو، توصیه می‌شود که در صورت مشاهده علائمی همچون صداهای غیرعادی، لرزش، تأخیر در تعویض دنده‌ها یا کاهش عملکرد خودرو، فوراً به یک تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید.

تویولند، یکی از تعمیرگاه‌های معتبر در شرق تهران، با تمرکز ویژه بر تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک خودروهای برند خارجی، خدماتی حرفه‌ای و باکیفیت به مشتریان ارائه می‌دهد. این تعمیرگاه با بهره‌گیری از تیمی متخصص و ابزارهای مدرن، مشکلات گیربکس‌های اتوماتیک را با دقت بالا و در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع می‌کند. برندهای مختلفی از خودروها در تویولند تعمیر می‌شوند و این مجموعه با تجربه و تخصص خود، توانسته است رضایت مشتریان بسیاری را جلب کند.

از جمله خدمات ویژه تویولند می‌توان به عیب‌یابی دقیق، مشاوره تخصصی، استفاده از قطعات اصلی و ارائه ضمانت برای تعمیرات اشاره کرد. اگر به دنبال تعمیرگاهی مطمئن و حرفه‌ای برای گیربکس اتوماتیک خودروی خود هستید، تویولند می‌تواند انتخابی ایده‌آل برای شما باشد.

فقط در تعمیرگاه تویولند!

تعمیر گیربکس اتوماتیک با گارانتی یک ساله!

تویولند ‌می‌تواند خدمات ویژه و کاملی در زمینه تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروهای وارداتی به مراجعین خود ارائه داده و با زمان بندی مناسب و هزینه ای منطقی، انواع مختلف گیربکس‌‌های اتوماتیک از جمله:

  • گیربکس اتوماتیک سنتی (Automatic Transmission یا AT)
  • گیربکس متغیر پیوسته (Continuously Variable Transmission یا CVT)
  • گیربکس دو کلاچه (Dual-Clutch Transmission یا DCT)
  • گیربکس نیمه اتوماتیک (Automated Manual Transmission یا AMT)
  • گیربکس تیپ‌ترونیک (Tiptronic)

 را عیب یابی و تعمیر نماید.

خرید گیربکس اتوماتیک استوک

گاهی تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی شما به حدی آسیب دیده و خراب شده که به صرفه نیست آنرا تعمیر کنید و در بهترین حالت باید اقدام به تعویض آن نمایید. در این حالت هزینه خرید گیربکس اتوماتیک بصورت آکبند بسیار زیاد بوده و برای صاحب خودرو سنگین است. تعمیرگاه تویولند اقدام به واردات و فروش لوازم استوک وارداتی خودروهای برند کرده که یکی از آنها گیربکس اتوماتیک استوک است. برای خرید این قطعه بصورت کارکرده و البته وارداتی، با تویولند تماس بگیرید.

هزینه تعمیر گیربکس اتومات

هزینه تعمیر گیربکس اتومات خودروی شما براساس برند، مدل و سطح تعمیری آن متغیر است. بهتر است برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه با مجموعه تویولند تماس حاصل فرمایید و یا حضوراً به آدرس درج شده مراجعه نمایید. در صورت فوری بودن تعمیرات، با شماره‌های درج شده در وبسایت تماس بگیرید.

تماس بگیرید: 09192381468

تهران، تهرانپارس، خ هنگام، بالاتر از چهارراه استقلال، پلاک ۶۳۹/۲

اگر می‌خواهید کمتر به تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک مراجعه کنید، این نکات را مطالعه فرمایید:

چند نکته برای سالم نگه داشتن گیربکس اتوماتیک

بسته به نوع وسیله نقلیه‌ای که می‌رانید و سن آن، تعمیر گیربکس اتوماتیک ‌می‌تواند پرهزینه باشد. گاهی اوقات غیرممکن است که از یک متخصص تعمیر گیربکس برای تعمیر خودرو کمک نگیرید، به خصوص اگر سیستم در معرض خرابی کامل باشد. اما کارهایی وجود دارد که ‌می‌توانید برای افزایش عمر گیربکس اتوماتیک خود و جلوگیری از خرابی گیربکس انجام دهید.

روغن گیربکس خود را به صورت دوره ای بررسی کنید.

در بسیاری از خودروها، کامیون ‌های سبک و شاسی ‌بلندها، بررسی روغن گیربکس به آسانی بررسی روغن است: در حالی که موتور در حالت پارک است، میله اندازه ‌گیری را بیرون بکشید، آن را پاک کنید، آن را دوباره وارد کنید، منتظر بمانید، سپس آن را بیرون بکشید تا عدد دقیق به دست آید. اگر سطح روغن پایین باشد، ممکن است نشت داشته باشید. خود روغن باید رنگ قرمز روشن، شفاف و بوی شیرین داشته باشد. اگر تیره رنگ است یا بوی ماهی فاسد ‌می‌دهد، آن را نزد متخصص تعمیر گیربکس ببرید تا همه چیز را بررسی کند.

از نوع مناسب روغن انتقال استفاده کنید.

برای تعیین نوع روغن گیربکس که باید استفاده کنید، همیشه به دفترچه راهنمای خودرو خود مراجعه کنید.
سیستم خنک کننده موتور خود را سرویس کنید. سیستم خنک کننده خودرو شما از گرم شدن بیش از حد موتور جلوگیری ‌می‌کند. اما آیا ‌می‌‌دانستید که باعث ‌می‌‌شود روغن گیربکس که از طریق گیربکس پمپ ‌می‌‌شود نیز خنک شود؟ به احتمال زیاد قبل از داغ شدن کامل موتور به تعمیر گیربکس نیاز خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید که سیستم خنک کننده شما در شرایط مطلوب قرار دارد.

گیربکس خود را مرتباً شستشو دهید.

تعویض روغن گیربکس در خودروی شما بهتر است به یک متخصص واگذار شود. دفترچه راهنمای خودرو خود را بخوانید، اما به طور کلی، سالی یک بار گیربکس خودرو را شستشو دهید. مدت زمان ماندگاری روغن گیربکس در خودروی شما به دمای کارکرد خودرو و میزان رانندگی شما بستگی دارد.

در حالی که ماشین شما در حال حرکت است، دنده را عوض نکنید.

قبل از تعویض دنده از «درایو» به «دنده عقب» یا برعکس، وسیله نقلیه خود را کاملاً متوقف کنید. عدم انجام این کار به سادگی به سیستم انتقال فشار وارد ‌می‌کند و پس از مدتی ‌می‌تواند منجر به یک مشکل جدی شود.

اجازه دهید ماشین شما قبل از رانندگی گرم شود.

همیشه قبل از شروع به رانندگی اجازه دهید موتورتان چند دقیقه مخصوصاً در ماه‌‌های زمستان گرم شود.

برای مدت طولانی با لاستیک زاپاس رانندگی نکنید.

عدم تطابق اندازه لاستیک‌‌ها، یا رانندگی با لاستیک زاپاس کوچک در مدت زمان طولانی، ممنوع است. نه تنها به سایر قسمت ‌های وسیله نقلیه شما آسیب ‌می‌‌رساند، بالانس چرخ‌‌‌ها را خراب می‌ کند، بلکه پس از مدتی فشار غیر ضروری به گیربکس وارد ‌می‌‌کند.

فیلتر انتقال را به طور مرتب عوض کنید.

گیربکس اتوماتیک خودروی شما ممکن است فیلتر داشته باشد و هر از چند گاهی باید تعویض شود. اینکه آیا شما در حال رانندگی با خودرویی هستید که دارای فیلتر گیربکس است یا نه، کاملاً به مدل آن بستگی دارد. اکثر خودروهای جدید فیلتر گیربکس ندارند، اما آنهایی که دارند باید هر بار که گیربکس خود را شستشو ‌می‌دهید، تعویض شوند.

از استفاده از وسیله نقلیه خود برای حمل خودداری کنید.

استفاده از خودرو برای حمل بارهای سنگین، به ‌ویژه در دماهای بالا، ‌می‌‌تواند باعث اکسید شدن یا سوختن روغن گیربکس شود و به نوبه خود آسیب زیادی به گیربکس وارد کند.سیستم انتقال خود را سالانه بازرسی کنید. استفاده از یک متخصص خبره تعمیر گیربکس، حداقل یک بار در سال و انجام یک بررسی تشخیصی برای نشتی و سایر ناهنجاری ‌ها و همچنین بررسی دوره ‌ای سطح، رنگ و بوی روغن گیربکس، تعمیر و نگهداری پیشگیرانه امری هوشمند است.

آیا سرویس و معاینه دوره ای گیربکس اتوماتیک به اصلاً فایده ای دارد؟

در حالت ایده آل، یک گیربکس اتوماتیک باید 300000 تا 450000 کیلومتر کارکرد مفید داشته باشد. بیشتر تولید کنندگان می گویند که اتومبیل های گیربکس اتوماتیک آنها نیازی به تغییر روغن گیربکس ندارند. مگر اینکه در قسمتی از سیستم انتقال نیرو نشتی داشته باشید، در تئوری، نیازی به تعویض این روغن نیست. اما در عمل، ویژگی های اصلی و کیفیت این روغن به مرور زمان دچار افت می‌شود.

در بسیاری از اتومبیل های با گیربکس اتوماتیک، علائم عجیب مربوط به گیربکس پس از طی مسافتی حدود 150000 کیلومتر ظاهر می شوند. تجربه نشان می دهد که سرویس گیربکس یا معاینه دوره ای معمولاً به جلوگیری یا رفع این مشکلات کمک می کند. اگرچه طبق گفته اکثر تولید کنندگان، نیازی به تعویض روغن گیربکس نیست، اما در عمل، خواص اساسی و ویژگی های این سیال با افزایش زمان استفاده رو به تقلیل می رود.

انواع گیربکس اتومات براساس تعداد دنده

 گیربکس اتوماتیک تورک

این گیربکس اتوماتیک دارای دو دنده مجزا به نام‌های High و Low است که هر کدام در شرایط رانندگی مختلف استفاده می‌شوند. در شرایط رانندگی شهری و با کم سرعت، دنده Low و در شرایط رانندگی با سرعت بالاتر، دنده High استفاده می‌شود.

 گیربکس اتوماتیک دو دنده

این نوع گیربکس اتوماتیک دارای دو دنده Drive و Reverse است که به طور خودکار تغییر داده می‌شوند. این گیربکس برای خودروهای کوچک و متوسط ​​مناسب است.

 گیربکس اتوماتیک سه دنده

این نوع گیربکس اتوماتیک دارای سه دنده Drive ، Neutral و Reverse است که به طور خودکار تغییر داده می‌شوند. در این گیربکس، دنده Neutral برای توقف کامل خودرو و یا توقف موقت در کنار جاده و خیابان استفاده می‌شود.

 گیربکس اتوماتیک چهار دنده

این گیربکس اتوماتیک دارای چهار دنده  Drive ، Neutral ، Reverse و Park است که به طور خودکار تغییر داده می‌شوند. در این گیربکس، دنده Park برای قفل کردن چرخ‌ها و جلوگیری از حرکت خودرو در شرایط غیرمناسب استفاده می‌شود.

در کل، گیربکس اتوماتیک بسته به نوع و برند خودرو ممکن است متفاوت باشد، اما در هر صورت، هدف اصلی این گیربکس‌ها یکسان است، یعنی کاهش خستگی راننده و افزایش راحتی در کار با خودرو. در این شرایط دیگر پدالی به نام کلاچ وجود ندارد. علاوه بر این‌ها، گیربکس‌های اتوماتیک از لحاظ اقتصادی و بهینه‌سازی مصرف سوخت نیز بسیار مناسب هستند.

در گیربکس اتوماتیک، عمل تغییر دنده به طور خودکار و بدون نیاز به دستی کردن دنده صورت می‌گیرد. در واقع، این گیربکس به دنبال حفظ موتور خودرو در یک محدوده چرخش مشخص است و تلاش می‌کند که موتور در سرعت بهینه و مصرف کمتری از سوخت عمل کند.

با توجه به تحولات تکنولوژی، نسل جدیدی از گیربکس‌های اتوماتیک به نام گیربکس‌های CVT نیز توسعه یافته است. این گیربکس‌ها به جای دنده‌های ثابت، از یک روان‌کاری استفاده می‌کنند که به صورت مداوم و به طور پویا دنده را تغییر می‌دهد. این نوع گیربکس‌ها باعث بهبود مصرف سوخت، کاهش نویز و لرزش خودرو و همچنین افزایش راندمان موتور شده‌اند.

انواع گیربکس اتوماتیک بر اساس تکنولوژی ساخت

گیربکس‌‌های اتوماتیک در سراسر دنیا استفاده شده و یکی از انتخاب‌‌های همیشگی رانندگان خودرو ‌می‌باشند. راحتی استفاده، تعویض بدون دردسر و قابلیت دسترسی بالا باعث ‌می‌شود تا گیربکس‌‌های اتوماتیک عملکرد و کارایی بالایی داشته باشند. در ادامه انواع گیربکس اتوماتیک ساخته شده را بررسی ‌می‌کنیم.

گیربکس اتوماتیک سنتی

این نوع از گیربکس اتوماتیک که بیشتر با عنوان گیربکس اتوماتیک widely-used شناخته ‌می‌شوند، تقریباً در هر خودرویی یافت ‌می‌شوند. این سیستم انتقال قدرت از کوپلینگ مایع هیدرولیک یا widely-used برای تعویض دنده‌‌ها استفاده ‌می‌کند. همچنین ECU (واحد کنترل موتور) مستقیماً به این مکانیزم متصل است تا امکان کنترل صحیح و دقیق موتور خودرو را فراهم کند.

گیربکس اتوماتیک دستی

در این نوع گیربکس اتوماتیک یکسری تنظیمات مربوط به کلاچ و دنده وجود دارد، اما همچنان از سنسورها، محرک‌‌ها، پردازنده‌‌ها و پنوماتیک نیز برای شبیه سازی عملکرد استفاده از دنده دستی استفاده ‌می‌شود. وسایل نقلیه با این نوع گیربکس با عملکرد سریع موتور در سرعت‌‌های پایین و شتاب سخت شناخته ‌می‌شوند، اما یکی از معایبشان این است که در مسافت‌‌های طولانی سوخت بالایی را مصرف ‌می‌کنند.

گیربکس های CVT

گیربکس های ضریب متغیر یا اصطلاحا CVT با استفاده از تسمه یا قرقره، امکان تعویض یکپارچه دنده را با نسبت های مختلف وابسته به دور موتور یا RPM فراهم ‌می‌کنند. این قابلیت باعث به حداکثر رسیدن کارایی و وجود شتاب مداوم در خودرو ‌می‌شود که برای کاهش مصرف سوخت بسیار مناسب است. با این حال احتمال دارد وجود چنین گیربکس هایی در خودرو صدای موتور را افزایش دهد.

گیربکس های دو کلاچه DCT

گیربکس های دو کلاچه یک سیستم انتقال قدرت بوده که از ترکیب سیستم های اتوماتیک و دستی ایجاد شده‌اند. در این گیربکس ها از دو کلاچ جداگانه برای تعویض دنده استفاده ‌می‌شود. هر کلاچ در این سیستم به دنده ‌های زوج و فرد متصل شده است؛ به ‌همین خاطر ‌می‌‌توان عملکرد آن را در قالب طرحی متفاوت از ترکیب دو گیربکس دستی هم تعریف کرد. در بیشتر این نوع گیربکس ‌ها امکان تعویض دنده‌ دستی بدون کلاچ هم وجود دارد که به ‌همین خاطر گاهی به ‌آن نیمه اتوماتیک هم گفته می‌ شود.

گیربکس های سیاره‌ای AT

در گیربکس ‌های نوع سیاره ای AT، انتقال قدرت از طریق مجموعه چرخ دنده‌ های خورشیدی سیاره‌ای صورت ‌می‌‌گیرد. همچنین سیستم کلاچ اتوماتیک آن هیدرولیکی و دارای سیستم کنترلی است.

وظیفه اصلی گیربکس انتقال قدرت تولید شده توسط موتور اتومبیل به دیفرانسیل و چرخ‌‌های آن است. گیربکس‌‌های اتومات از چند بخش تشکیل شده اند. این بخش‌‌ها عبارتند از: مبدل گشتاور (توربین، روغن گیربکس و … )، کامپیوتر مرکزی (ECU)، شیرهای برقی یا سنولوئید، کلاچ گیربکس اتوماتیک و چرخ دنده‌‌های گیربکس اتوماتیک.

هر یک از این بخش‌‌ها ممکن است دچار مشکلاتی شده و در عملکرد جعبه دنده اختلال ایجاد نمایند. خرابی‌‌هایی نظیر تقه زدن ، خورده شدن چرخ دنده‌‌ها ، خرابی و از کار افتادگی کامپیوتر مرکزی ، گاز خوردن هرز اتومبیل ، خرابی توربین ، سوختگی و فرسودگی روغن گیربکس ، نشتی محورها و واشرها ، ضعیف یا خراب شدن شیر برقی، لغزش گیربکس و … برخی از مشکلاتی هستند که تویولند ‌می‌تواند جهت تشخیص آنها و تعمیر گیربکس اتوماتیک خودرو اقداماتی موثر انجام دهد.

خرابی گیربکس معمولا هنگام سرویس‌‌های دوره ای یا با روشن شدن چراغ مخصوص گیربکس و در برخی موارد با شنیدن سر و صدای اضافه در هنگام رانندگی قابل تشخیص است. تویولند با داشتن کادر مجرب، بهترین گزینه برای برندهایی همچون بنز، بی ام و ، تویوتا ، کیا و کلیه برندهای وارداتی است.

اگر واقعاً نیار به تعمیر گیربکس اتوماتیک بصورت اساسی دارید با تویولند تماس بگیرید.

تماس بگیرید: میلاد باقری ۰۹۱۲۵۰۷۶۳۱۹

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک

علائمی که نشان می‌دهد گیربکس شما در حال خرابی است

احتمالا آخرین چیزی که ‌می‌خواهید بشنوید این ‌می‌باشد که گیربکس ماشین تان نیاز به تعمیر دارد یا در حال خرابی است. اما نادیده گرفتن یک مشکل در همان اوایل، تنها احتمال بروز مشکلات و هزینه بیشتری را موجب میشود. وقتی پای حرکت کردن ماشین شما در میان باشد، گیربکس شما یکی از مهم ترین بخش‌‌های آن است. بدین معنا که تعمیر و نگهداری منظم و توجه به نشانه‌‌هایی که می‌گوید ممکن است گیربکس شما مشکلی داشته باشد، ایده خوبی است.

گیربکس شما چه کاری انجام ‌می‌دهد؟

به بیان ساده، گیربکس شما به انتقال قدرت تولید شده در موتور به چرخ‌‌های خودروی شما کمک ‌می‌کند. چرخ دنده این کار را با کنترل اینکه خودروی شما در چه دنده ای است و اینکه آیا گیربکس شما اتوماتیک یا دستی است، انجام میدهد. همچنین شبیه به موتور خودروی شما است از این لحاظ که در آن از روغنی برای روان سازی قطعات فلزی که در داخل گیربکس کار ‌می‌کنند استفاده ‌می‌شود. روغن گیربکس به کاهش اصطکاک و حتی جلوگیری از گرم شدن بیش از اندازه کمک ‌می‌کند. در هنگام تعمیر و نگهداری بطور منظم، باید به قطعات گیربکس و همچنین وضعیت روغن گیربکس، دقت کنید.

علائم نشان دهنده خرابی گیربکس خودروی شما

دانستن اینکه چه نشانه‌‌هایی به مشکل در گیربکس اشاره ‌می‌کند می‌تواند به اجتناب از تعمیرگیربکس به شکلی که گویی بازسازی شده، کمک کند. در هنگام پی بردن به هر یک از این علائم، علاوه بر برنامه تعمیر و نگهداری منظم توصیه شده در زیر، بردن ماشین تان نزد یک مکانیک ، در دراز مدت می‌تواند به ماشین و کیف پولتان کمک کند.

صداهای جدید و عجیب از زیر کاپوت

صداهای زیادی-هم خوب هم بد- هستند که از ماشین شما ‌می‌آیند. دانستن اینکه کدام یک از آنها برای ماشین شما طبیعی است، مهم است به این ترتیب اگر صدا تغییر کند، میتوانید آنرا متوجه شوید. هر صدای جدیدی که قبلا آنرا نشنیده بوده اید، باید جدی گرفته شود، بخصوص اگر صدای مداوم، وزوز یا صدای دنگ از زیر کاپوت خودروی شما باشد. بسته به اینکه چه نوع گیربکس ای دارید، صدای احتمالی، متفاوت است. احتمالا از گیربکس اتوماتیک صدای همهمه، وزوز یا صدای ناله میشنوید. در گیربکس دستی، صدای دنگ مکانیکی بیشتر نشان دهنده خرابی گیربکس به زودی زود ‌می‌باشد.

دشواری در تغییر دنده یا در دنده ماندن

اگر در تغییر دنده مشکل داشته باشید، یا ماشین در دنده مانده باشد، نه تنها رانندگی را برای شما سخت میکند بلکه نشانه‌ی بدی برای گیربکس شماست. به سادگی مشکل میتواند از مایع گیربکس شما یا بطور جدی از خرابی مکانیکی داخلی باشد. هر کدام از این گزینه‌‌ها که باشد، اگر بررسی نشود هنوزهم می‌تواند آسیب جدی وارد کند.

تاخیر در هنگام تغییر دنده

اگر گیربکس شما دستی است و متوجه تاخیر در هنگام تلاش برای تغییر دنده میشوید، نشانه‌ی حتمی از این است که باید گیربکس را تعمیر کنید. از طرف دیگر، اگر گیربکس تان اتوماتیک است و در هنگام تعویض دنده متوجه‌ی تاخیر می‌شوید، همان نشانه است. در هردو صورت، بردن ماشین تان نزد مکانیک در اسرع وقت، برای جلوگیری از آسیب بیشتر، ایده‌ی خوبی است.

نشت روغن گیربکس

گیربکس شما دقیقا مثل موتور تان، یک سیستم بسته است و نشت روغن گیربکس، مثل دیدن نشت روغن موتور در زیر ماشین شما نشان دهنده یک مشکل است. اگر گیربکس شما سطح روغن کافی نداشته باشد، برای قطعاتی که در داخل گیربکس شما کار می‌کنند، ریسک سایش و آسیب بیشتر و همچنین خطر گرم شدن بیش از اندازه گیربکس شما به دلیل گرمای اضافی تولید شده از اصطکاک، وجود دارد.

صدای اضافی در دنده خلاص

به ماشین خود قبل از تغییر دنده وهنگامیکه در دنده خلاص است، توجه کنید. اگر متوجه هر نوع صدای عجیب و غریبی شوید، ‌می‌تواند نشان دهنده مشکلی در گیربکس باشد. در ابتدا، می‌تواند تنها به روغن گیربکس جدیدی نیاز باشد اما بی توجهی به آن برای مدت زمان خیلی طولانی، می‌تواند منجر به خرابی گیربکس شود.

چرخ دنده‌‌های لغزنده

اگر چرخ دنده های ماشین تان لغزش داشته باشد، میتواند موجب لغزش غیرمنتظره در دنده یا سختی در رفتن به دنده مناسب شود. این یک مشکل امنیتی جدیدی در هنگام رانندگی با ماشین تان به شمار می‌رود. ممکن است مجبور شوید پدال ترمز یا گاز را برای حفظ کنترل ماشین تان محکم فشار دهید. در این مرحله، مشکلات ماشین تان بیشتر از تنها یک مسئله امنیت شما و ماشین تان است- بلکه همچنین خطر امنیتی برای رانندگان دیگر در اطراف شما، است.

تعمیر گیربکس CVT

به دلیل تولید خودروهای گیربکس CVT توسط خودروسازهای ایرانی و چینی، CVT سرویس و تعمیرات مختص خودش را دارد. برخی از مشکلات رایجی که نیاز به تعمیر دارند عبارتند از:

عملکرد ناپایدار: اگر گیربکس اتوماتیک CVT به درستی کار نمی‌کند، ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض قطعات داخلی مانند تسمه، قرقره‌ها یا قطعات الکترونیکی داشته باشد.

لغزش تسمه: اگر تسمه گیربکس لغزش پیدا کند، ممکن است نیاز به تعویض یا تنظیم داشته باشد.

صداهای غیرعادی: صداهای غیرعادی مانند زوزه یا صدای تق تق می‌تواند نشان‌دهنده مشکل در قرقره‌ها یا سایر اجزای گیربکس باشد.

به متخصصان مکانیک در مجموعه تویولند اعتماد کنید

برای تشخیص علت مشکلات گیربکس اتوماتیک ماشین خود و تعمیر آن برای ایمن ماندن در جاده، به ما اعتماد کنید. با تعلل، در ایجاد آسیب جدی تر ریسک نکنید. و اگر نگران رانندگی با ماشین تان هستید، ما خدمات بکسل به نزدیک ترین مکان به شما را برای اطمینان بخشیدن به شما و رانندگی امن با ماشین تان، ارائه می‌دهیم.

سوال و جواب گیربکسی!

چند نوع گیربکس اتوماتیک داریم؟

  • گیربکس اتوماتیک سنتی (Automatic Transmission یا AT)
  • گیربکس متغیر پیوسته (Continuously Variable Transmission یا CVT)
  • گیربکس دو کلاچه (Dual-Clutch Transmission یا DCT)
  • گیربکس نیمه اتوماتیک (Automated Manual Transmission یا AMT)
  • گیربکس تیپ‌ترونیک (Tiptronic)

کدام گیربکس اتومات بهتر است؟

  • برای راحتی و رانندگی در شهر: گیربکس اتوماتیک سنتی (AT) یا CVT انتخاب‌های خوبی هستند.
  • برای رانندگی اسپرت و عملکرد بالا: گیربکس دو کلاچه (DCT) بهترین گزینه است.
  • برای خودروهای اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه: گیربکس نیمه اتوماتیک (AMT) مناسب‌تر است.
  • برای رانندگان که به دنبال انعطاف‌پذیری هستند: گیربکس تیپ‌ترونیک گزینه‌ای عالی است.

چه موقع به تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک خودرو مراجعه کنیم؟

  • لرزش، صداهای غیرعادی
  • تاخیر در تعویض دنده
  • مشکل در جا رفتن دنده
  • روغن گیربکس تیره یا بوی سوختگی
  • هشدار چراغ “Check Engine”
  • کاهش قدرت خودرو

سرویس گیربکس اتوماتیک هر چند کیلومتر یک بار است؟

سرویس گیربکس اتوماتیک معمولاً هر 40,000 تا 60,000 کیلومتر یک بار توصیه می‌شود. البته این بازه می‌تواند بسته به نوع خودرو، شرایط رانندگی، و توصیه‌های سازنده متفاوت باشد.

چرا گیربکس اتوماتیک صدای غیرعادی تولید می‌کند؟

این صدا ممکن است ناشی از کاهش سطح روغن گیربکس، خرابی قطعات داخلی مانند دنده‌ها، یا خرابی توربین و پمپ باشد. در این حالت نیاز به بررسی دقیق‌تر توسط تعمیرکار است.

چرا گیربکس اتوماتیک دنده را تعویض نمی‌کند؟

یکی از دلایل ممکن کمبود یا خرابی روغن گیربکس است. همچنین ممکن است مشکل در سنسورهای الکترونیکی، سوپاپ‌ها یا حتی در کنترلر ECU باشد.

زمان تعویض روغن گیربکس کی است؟

اگر رنگ روغن گیربکس تیره یا بوی سوختگی داشت، یا اگر تغییراتی در عملکرد تعویض دنده مشاهده کردید، ممکن است زمان تعویض روغن فرا رسیده باشد. معمولاً دفترچه راهنمای خودرو زمان مناسب تعویض را مشخص می‌کند. اما بطور تقریبی روغن گیربکس اتوماتیک هر 60,000 تا 100,000 کیلومتر باید تعویض شود.

تعمیر گیربکس اتومات بهتر است یا تعویض آن؟

بسته به نوع خرابی، گیربکس اتوماتیک می‌تواند تعمیر شود. اگر قطعات داخلی مانند دنده‌ها یا چرخ‌دنده‌ها خراب شده باشند، ممکن است فقط با تعویض قطعات مشکل برطرف شود. اما در موارد شدید، تعویض کامل گیربکس ممکن است اقتصادی‌تر باشد. تویولند امکانی فراهم آورده تا شما بتوانید گیربکس در حد نو (استوک) را از ما خریداری نمایید.

چه دلایلی موجب خرابی سریع‌تر گیربکس اتوماتیک می‌شود؟

عواملی مانند استفاده نادرست از خودرو (شتاب‌گیری یا ترمزگیری ناگهانی)، کمبود یا کیفیت پایین روغن گیربکس، حمل بار سنگین بیش از حد و رانندگی در شرایط سخت، همگی می‌توانند موجب خرابی سریع‌تر گیربکس شوند.

تماس بگیرید: میلاد باقری ۰۹۱۲۵۰۷۶۳۱۹